公募情報

在学中の留学生へ

国際交流会館の入居者を募集します/ Application for New Residents at the International House

国際教育課では、下記のとおり国際交流会館の入居者を募集しますので、希望者は申し込んでください。
We are pleased to announce that rooms at the International House will be available for rent. Those who wish to reside at the International House should read the following information carefully before submitting in their applications.

受付期間:2019年9月17日(火)~9月25日(水)

受付場所:国際教育課

Application Period:
From September 17, 2019 (Tue.) to September 25, 2019 (Wed.)

Place to submit the form: Global Education Section

募集要項/Application Guideline

申請書/Application Form

<問合せ先>